Een auto waar je op kunt bouwen? Zo geregeld!

Een auto waar je op kunt bouwen? Zo geregeld!

Soms heb je als bedrijf 'even' en snel een auto nodig. Omdat je bijvoorbeeld een nieuwe werknemer hebt die nog in zijn of haar proeftijd zit. Of omdat je een tijdelijke klus hebt, waarvoor je nét één of twee auto's te kort komt. Een auto kopen is in zulke gevallen een te dure optie en op een meerjarig leasecontract zit je ook niet te wachten.

Met precies die gedachte is Shortlease Noord ontstaan. Hiermee creëren we dé snelweg naar jouw tijdelijke auto, waarover jij de baas bent!

Met ruim 30 jaar ervaring in de autobranche, stapt Shortlease Noord in een gat waar veel vraag naar is. “Wanneer is het tijd om mijn wagenpark uit te breiden?” dat zijn vragen waar veel groeiende bedrijven een keer mee worstelen. Zeker als je vooral te maken hebt met tijdelijke opdrachten is dit een lastige keuze om te maken. Vaak wordt gedacht aan een meerjarig leasecontract, waar je niet zo 1,2,3 onderuit komt mocht werk eventueel wegvallen. Een auto regelmatig huren is ook geen optie. Prijstechnisch is dit geen pretje, maar ook beschik je over veel minder flexibiliteit. Zo huur je vaak een auto in een bepaalde klasse, terwijl je misschien echt een specifiek model voor ogen hebt. Daarnaast dien je rekening te houden met bijkomende kosten zoals een verzekering en zit vervangend vervoer niet standaard inbegrepen bij het huren van een auto. In deze gevallen is een tijdelijke auto dan dé oplossing, want wanneer besluit je een nieuwe werknemer een auto van de zaak te geven? Om bijvoorbeeld die periode te overbruggen, kun je als bedrijf kiezen voor een tijdelijke auto, dan kies je voor Shortlease Noord!

Bij Shortlease Noord kun je zelf bepalen hoelang jij jouw tijdelijke auto in gebruik neemt. Om het voorbeeld van een nieuwe werknemer er nogmaals bij te pakken, dan wil je misschien eerst zijn of haar proeftijd overbruggen voordat je overgaat op de aanschaf van een nieuwe auto. Jij bent bij Shortlease Noord zelf de baas over de looptijd.

Snel op weg

Alles moet snel tegenwoordig. Jij wilt als bedrijf ook snel kunnen bijschakelen als het nodig is. Als flexibele ondernemer heb je soms een extra paar handen nodig voor bijvoorbeeld een tijdelijke opdracht. Maar waar heb jij behoefte aan? Een extra bedrijfswagen met voldoende ruimte voor jouw apparatuur? En kies je voor een enkele of een dubbele cabine? Van het maximale laadvermogen tot aan trekgewicht en alles daar tussenin. Om ervoor te zorgen dat jij binnen 24 uur jouw nieuwe auto tot je beschikking hebt, die volledig aan jouw wensen voldoet, denken wij graag met jou mee. Simpelweg omdat wij als geen ander begrijpen wat jij als ondernemer nodig hebt. Bij Shortlease Noord staat altijd een groot aantal bedrijfswagens klaar, passend bij ieder iedere behoefte en budget. Of je voorkeur nu uitgaat naar een laadruimte van 3m3 of van 18m3 of merkentrouw bent en graag een Mercedes-Benz Sprinter rijdt, in een mum van tijd ben jij weer op weg.

Een bedrijfswagen huren voor een tijdelijke opdracht? Dat wordt een duur grapje. Als jij als ondernemer snel auto nodig hebt, dan betekent dat vaak dat dit ook echt snel geregeld moet worden. Daarom zorgen wij ervoor dat jij de volgende dag alweer op de weg zit, in een auto naar keuze!

Representatief de weg op

Jouw bedrijf heeft natuurlijk een bepaalde uitstraling en die wil jij doortrekken in jouw vervoer. Met Shortlease Noord weten we precies wat jij bedoelt en hoe belangrijk de eerste indruk is. Daarom kun jij als ondernemer kiezen uit een breed aanbod aan modellen en klasse. Heb je voor een tijdelijke opdracht bijvoorbeeld een kleine auto nodig om snel op en neer te kunnen? Geen probleem! Jij kiest het model én looptijd, en wij doen de rest.

Een auto waar je op kunt bouwen? Zo geregeld!

Rij de toekomst tegemoet

Een nieuwe auto aanschaffen is niet iets wat je zomaar doet. Maar als bouwbedrijf weet je als geen ander hoe belangrijkheid duurzaamheid is. Als ondernemer die veel op de weg zit, wil je ook jouw steentje bijdragen aan een beter klimaat. Daarom zijn elektrische auto’s ook steeds meer in trek. Daarom kun je bij Shortlease Noord ook terecht voor jouw nieuwe tijdelijke elektrische auto. Zo heb jij alle tijd om rustig te wennen aan een elektrische auto en kun jij zelf bepalen hoelang je jouw auto gebruikt.

Er zijn momenten waarop jij zeker weet dat jij een extra auto goed kunt gebruiken, maar er zijn ook rustigere momenten. Op deze momenten is het zonde als jij een auto of leaseauto stil hebt staan. Daarom is het fijn dat jij op ieder moment jouw tijdelijke contract bij Shortlease Noord kunt opzeggen. Zo hou jij de kosten overzichtelijk en kun je, wanneer het écht nodig is, zo weer op weg in een nieuwe tijdelijke auto.

Voordelen van leasen, zonder langdurig contract

Een shortleasebedrijf dat jouw als klant volledig ontzorgt? Zeker wel! Bij Shortlease Noord geniet je van alle voordelen van leasen, zonder de langdurige contracten. Jij hoeft je als ondernemer dus niet meer druk te maken over verzekeringen en vervangend vervoer tijdens onderhoud: dat doen wij voor jou. Bij Shortlease Noord willen we niet alleen dat jij snel op weg bent, maar ook zonder zorgen. Zo houden we van transparantie en is het voor jou belangrijk dat jij financieel weet waar je aan toe bent. Geen onaangename verrassingen dus, maar alles standaard inbegrepen: van onderhoud en verzekeringen en van wegenbelasting tot aan vrije kilometers per maand.

Onbezorgd de weg op, dat is wat je als ondernemer wilt. Daarom is het fijn om te weten dat vervangend vervoer meteen geregeld wordt zodra jouw tijdelijke auto onderhoud nodig heeft of pech heeft. Het enige wat jij hoeft te doen is tanken (of opladen) en de weg op naar je volgende opdracht.

Of je nu gaat voor een personenauto, een nieuwe Crafter of bestelbusje. Bij Shortlease Noord geldt: vandaag bellen, morgen onderweg. Daarom zijn wij jouw snelweg naar je tijdelijke auto.

Dit artikel is gesponsord door Shortlease Noord.

Aanbestedingen in de bouw: 6 tips om offertes beter te beoordelen

Aanbestedingen in de bouw: 6 tips om offertes beter te beoordelen

Tijdens aanbestedingen moeten inkopende partijen de kwaliteit van offertes consequent en consistent beoordelen. Het voorkomen van ruis is daarbij van cruciaal belang. Hier volgen zes tips om ruis tijdens aanbestedingen te vermijden.

Sels Villabouw |  Fotograaf: Katie Verkinderen –  Vivec

HOOG.design: alleen specialisten kunnen aan hoge verwachting voldoen

Voor een bouwproject in het hogere segment is een team van toppartijen nodig om aan de verwachtingen te voldoen. De vraag is: waar vind je de specialisten die zorgen voor blije gezichten bij de opdrachtgevers?

Mark Theeuwen voert als senior integraal inspecteur bij het Rijksvastgoedbedrijf inspecties uit bij gebouwen van het RVB.

Bijzonder vastgoed inspecteren; dát is werken bij het Rijksvastgoedbedrijf

Voorkomen dat een gevangenisdeur niet meer sluit als de stroom in een extra beveiligde inrichting onverhoopt wegvalt; een mankement in de elektrotechnische installatie van een rechtbank constateren én op tijd (laten) fixen, zodat een rechtszaak gewoon kan doorgaan; of erop toezien dat een paleis van het Koninklijk Huis brandveilig is en dat de beveiligingscamera's functioneren; Mark Theeuwen en René van Dijk hebben bij het Rijksvastgoedbedrijf allerminst saai werk.

Zo realiseert Isero snelle en efficiënte bevoorrading van onderhoudsbussen

Zo realiseert Isero snelle en efficiënte bevoorrading van onderhoudsbussen

Niets is vervelender dan misgrijpen op precies dát onderdeel dat hard nodig is om een klus te klaren. Weg moeten van de klus om materialen te gaan halen wat vooral tijdsverlies veroorzaakt. Busbevoorrading van Isero is een efficiënte oplossing waardoor de vakman zich geen zorgen meer hoeft te maken of hij de juiste materialen in zijn bus heeft, als hij de volgende dag alweer vroeg op pad gaat.