Partnernieuws

Bouwbedrijven te koop

2 min

Olde Hartman Advies B.V. is actief op het gebied van bedrijfsoverdracht, fusies en overnames in de bouwnijverheid en heeft op dit reeds meer dan 300 overnametrajecten succesvol begeleid. Hierbij een aantal van de actuele mogelijkheden:

Aannemersbedrijf Regio Den Haag - Delft - Westland

Klein aannemersbedrijf gevestigd in de Randstad. Actief in Zuid-Holland op het gebied van onderhoud-, verbouw, renovatie en restauratie. Opdrachtgevers zijn onder andere VvE’s, bedrijven, architecten, verenigingen, stichtingen en particulieren. De omzet zit net onder de 1 miljoen euro en het bedrijf heeft een personeelsbestand van nog één persoon. De overname betreft enige materiële vaste activa, nader overeen te komen goodwill, goede vaste klantenkring en een redelijke orderportefeuille. Betrokkenheid van de huidige eigenaar na overname is in overleg mogelijk voor een soepele overgang.

Bouwbedrijf regio Twente

Bouwbedrijf met een jaaromzet van circa 1,5 miljoen euro en al vele jaren een begrip in Twente, is op zoek naar een overnamekandidaat. Het bedrijf is actief op de onderhoud-, verbouw- en renovatiemarkt en heeft een grote en vaste klantenkring. Opdrachtgevers zijn voornamelijk zorginstelling, bedrijven, overheid en particulieren. Het personeelsbestand bestaat uit ca. 7 personen. Het bedrijf heeft een redelijk gevulde orderportefeuille.

Aannemersbedrijf regio groot Amsterdam - 't Gooi

In de regio groot Amsterdam - 't Gooi zoekt een innoverend en sterk groeiend bouwbedrijf/aannemingsbedrijf een geschikte overnamekandidaat. De omzet is circa 6 miljoen euro voornamelijk gerealiseerd bij professionele opdrachtgevers zoals beleggers en vastgoedbedrijven op het gebied van het onderhouden, verbouwen en renoveren van panden. Circa 40% betreft omzet vanuit het hogere segment particulieren. De werkzaamheden bestaan daarnaast uit funderingsherstel en constructiewerkzaamheden, gekenmerkt door een hoog afwerkingsniveau. Dit bedrijf is geïnteresseerd in een sterke partner in de vorm van een overnamekandidaat waarbij de huidige eigenaar in onderling overleg betrokken kan blijven ten behoeve van een gedegen bedrijfsoverdracht.

Wenst u hierover met ons van gedachten te wisselen of heeft u vragen? Neemt u dan geheel vrijblijvend en vertrouwelijk contact op via (033) 455 58 89. Meer informatie is te vinden op www.oldehartmanadvies.nl en het totale aanbod van overnamemogelijkheden op www.bouwbedrijvenbeurs.nl.

Reacties